boeken over dementie

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

De reis door dementie en Alzheimer kan complex en uitdagend zijn, zowel voor degenen die eraan lijden als voor hun naasten en zorgverleners. Kennis en begrip zijn essentiële hulpmiddelen in deze reis, en boeken over deze onderwerpen bieden diepgaand inzicht, praktische adviezen, en troost. SpelPlus heeft een zorgvuldig geselecteerde collectie van boeken samengesteld die gericht zijn op het begrijpen van dementie en Alzheimer.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina

Onze informatieve boeken over dementie en Alzheimer omvatten een breed scala aan thema's, van persoonlijke verhalen tot professionele gidsen, die alle aspecten van dementie en Alzheimer beslaan. Of je nu op zoek bent naar manieren om beter te communiceren met een geliefde die aan dementie lijdt, de nieuwste onderzoeksbevindingen wilt verkennen, of praktische tips nodig hebt voor de dagelijkse zorg, je vindt in deze boeken waardevolle bronnen van steun en kennis.

De boeken zijn zorgvuldig geselecteerd om mantelzorgers, familieleden, en zorgprofessionals te ondersteunen in hun streven naar een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en Alzheimer. Ze bieden niet alleen inzicht in de medische en psychologische aspecten van deze aandoeningen, maar richten zich ook op het welzijn en de waardigheid van de patiënt.

Ontdek onze collectie en vind de middelen die je nodig hebt om je voor te bereiden, te informeren en te inspireren op je pad in de zorg voor mensen met dementie en Alzheimer. Bezoek onze pagina over boeken over dementie en Alzheimer hier voor meer informatie.