klassieke spellen om te bewegen

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren
klassieke spellen om te bewegen

Wat is er leuker dan een spelletje spelen en tegelijkertijd fitter worden? Bij Spelplus hebben we een assortiment spelletjes die speciaal gericht zijn op het bevorderen van beweging en welzijn. Onze missie is om ouderen, inclusief degenen met dementie, actief en betrokken te houden, en dat doen we met plezierige en stimulerende spellen. Bekijk de meest populaire spellen die gezondheid en welzijn bevorderen: 

  • Sjoelen is een populair spel waarbij spelers houten schijven over een lange tafel schuiven, met als doel ze in verschillende vakken te laten belanden. Het is een geweldig gezelschapsspel dat concentratie en precisie vereist.
  • Japans biljart, ook wel bekend als "tafelbiljart," is een spel dat lijkt op biljart maar op een kleinere tafel wordt gespeeld. Het doel is om ballen in de pockets te stoten met behulp van een keu. Het is een leuke variant van het traditionele biljartspel.
  • Kegelen of bowlen is een geweldig sociaal spel waarbij spelers proberen om kegels of kegels omver te werpen met een zware bal. Het vereist precisie en kracht en kan zowel individueel als in teams worden gespeeld.
  • Boccia is een precisiesport die lijkt op jeu de boules. Spelers gooien zachte ballen naar een doelbal, en het doel is om de ballen zo dicht mogelijk bij de doelbal te plaatsen. Het is een geweldig spel om de fijne motoriek en concentratie te verbeteren.
  • Curling is een teamsport waarbij spelers stenen naar een doelgebied schuiven. Het is een uitdagend, maar plezierig spel dat strategisch denken en teamwork vereist.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

31 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

31 producten

per pagina