→ ONZE BESTSELLERS!

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Welkom in ons overzicht van bestsellers speciaal geschikt voor gebruik in zorginstellingen. Hier vind je de meest populaire en succesvolle producten die al jaren veel plezier en stimulatie geven aan ouderen en senioren met dementie. Deze spellen en activiteiten zijn speciaal geselecteerd door zorgprofessionals en worden veelvuldig gebruikt in zorginstellingen en dagbestedingen.

Activiteitenbegeleiders zijn dol op onze producten vanwege hun bewezen effectiviteit bij het bevorderen van het welzijn van ouderen. Van eenvoudig te spelen gezelschapsspellen tot uitdagende puzzels en creatieve knutselsets, onze bestsellers bieden voor ieder wat wils en maken van elke activiteit een succes.

Ontdek nu onze bestverkopende spellen en activiteiten voor ouderen en geef een glimlach aan jouw cliënten!

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Vragenderwijs Seizoenenspel
  Vragenderwijs Seizoenenspel
  107,00 € 88,43 €
 2. Op verlanglijst
  Japans biljart verkorte versie
  Japans biljart verkorte versie
  159,00 € 131,40 €
 3. Op verlanglijst
  Vragenderwijs Rood deel 2A
  Vragenderwijs Rood deel 2A
  89,00 € 73,55 €
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Waarom professionals in de zorg dol zijn op onze producten:

 1. Cognitieve stimulatie: Onze spellen en activiteiten bevorderen het geheugen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen, waardoor ouderen mentaal actief blijven.

 2. Zintuiglijke stimulatie: Tactiele materialen, geurige objecten en kleurrijke visuele stimuli helpen ouderen met dementie bij het activeren van hun zintuigen.

 3. Emotioneel welzijn: Spelletjes en creatieve activiteiten brengen vreugde, rust en een gevoel van verbondenheid, wat het emotioneel welzijn van ouderen bevordert.

 4. Veiligheid en comfort: Hulpmiddelen en activiteiten zijn ontworpen met aandacht voor veiligheid en gebruiksgemak, zodat ze gemakkelijk in zorginstellingen kunnen worden gebruikt.

 5. Samen spelen: Veel van onze spellen en activiteiten kunnen individueel of samen worden gedaan, waardoor ze perfect zijn voor sociale interactie in een groepsomgeving.

Zie ook de feedback op onze enquete onder zorgmedewerkers op deze pagina.

Spellen voor ouderen: product categorieën

Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.