→ AANBIEDINGEN

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Ontdek onze aanbiedingen voor vragenspellen en denkspelletjes: stimuleer je hersenen en geniet van uitdagende activiteiten!

Wat zijn hersengym en geheugentraining? Geheugentraining en hersengym, ook bekend als puzzels of denkspelletjes, gaan verder dan alleen een plezierige bezigheid; ze zijn ook van onschatbare waarde voor de mentale prestaties. Vergelijkbaar met het trainen van spieren, is het trainen van het geheugen essentieel om de mentale gezondheid te behouden. Ouderen die zich bezighouden met geheugentraining ervaren niet alleen een verbetering in aandacht en concentratie, maar cultiveren tevens scherpere cognitieve vaardigheden. Deze spelletjes zijn een belangrijk instrument om ouderen te stimuleren hun hersenen actief te houden.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  - 17%
  Tijd voor een leuke Babbel met Oma
  Tijd voor een leuke Babbel met Oma
  12,50 € 10,33 € 15,00 €
 2. Op verlanglijst
  Klessebasjes - Postkaartenset
  Klessebasjes - Postkaartenset
  4,15 € 3,43 €

 3. Op verlanglijst
  - 30%
  Scrabble Géant incl. draaiplateau - Franstalig
  Scrabble Géant incl. draaiplateau - Franstalig
  34,95 € 28,88 € 49,95 €
 4. Op verlanglijst
  - 33%
  Uno
  Uno
  7,95 € 6,57 € 11,95 €
 5. Op verlanglijst
  - 33%
  Tangram
  Tangram
  13,95 € 11,53 € 20,95 €
 6. Op verlanglijst
  - 37%
  Memogym kwartetspel
  Memogym kwartetspel
  6,95 € 5,74 € 10,95 €
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Spelletjes speciaal voor ouderen: Binnen onze verzameling speciaal ontworpen geheugentraining en hersenspelletjes bieden we een breed scala aan leuke en uitdagende activiteiten die specifiek zijn ontwikkeld voor oudere individuen, met inbegrip van mensen met beginnende dementie of gevorderde Alzheimer. Deze spellen zijn niet alleen bedoeld om het geheugen scherp te houden, maar ook om ouderen te laten genieten van sociale interactie en hun cognitieve vaardigheden te verbeteren op een plezierige manier.

Spellen voor ouderen: product categorieën

Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.