illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Erger je niet - speciale uitvoeringen voor ouderen

"Wie ergert zich" is een boeiend spel dat veel gelijkenissen vertoont met het bekende "Mens erger je niet". Dit spel is speciaal ontworpen voor ouderen, en het biedt een geweldige manier om plezier te hebben en sociale interactie te stimuleren, vooral bij mensen met dementie of Alzheimer.

Hoe werkt Wie ergert zich?

Het spel "Wie ergert zich" is eenvoudig te begrijpen en te spelen. Het spelbord heeft een kleurrijk ontwerp en bestaat uit een aantal vakjes waarop de spelers hun pionnen moeten verplaatsen. Elke speler heeft zijn eigen set pionnen en moet proberen ze naar het eindpunt te brengen. Het doel is om je pionnen veilig naar het eindpunt te verplaatsen voordat je tegenstanders dat doen. Je verplaatst je pionnen door te gooien met de dobbelsteen en het aantal ogen te tellen dat je hebt gegooid.

Waarom is het leuk om te doen

"Wie ergert zich" is een spel dat zowel geluk als strategie combineert. Het kan soms spannend zijn als je tegenstanders je pionnen dwarsbomen, wat een vleugje competitie toevoegt aan het spel. Bovendien is het spel ontworpen met speciale aandacht voor ouderen. De grote uitvoering van het spelbord en de pionnen maakt het gemakkelijk om te hanteren voor mensen met beperkte motorische vaardigheden. Dit maakt het spel niet alleen leuk, maar ook toegankelijk voor ouderen.

Voor ouderen met dementie of Alzheimer kan "Wie ergert zich" een waardevolle activiteit zijn. Het spelen van dit spel kan herinneringen oproepen aan vroegere tijden en helpen bij het stimuleren van cognitieve functies. Het is een geweldige manier om samen tijd door te brengen en te genieten van elkaars gezelschap.

In de webwinkel van SpelPlus vind je speciale grote uitvoeringen van "Wie ergert zich", met of zonder magneten en een voor slechtzienden. Dus perfect afgestemd op de behoeften van ouderen! Met dit spel haal je niet alleen plezier in huis, maar ook een waardevolle sociale en cognitieve activiteit voor oudere dierbaren