boeken en spellen over dementie en zorg

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Laat je inspireren door de diepgaande inzichten van gerenommeerde expert Anneke van der Plaats, die met haar expertise in de zorg voor mensen met dementie essentiële kennis deelt. Ontdek ook de indrukwekkende verhalen van Teun Toebes, wiens persoonlijke ervaringen op een gesloten afdeling een uniek perspectief bieden op zorg en menselijkheid. Vind waardevolle hulpmiddelen om de zorg voor dierbaren met dementie te verbeteren en te verrijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Bij SpelPlus begrijpen we het belang van kennis en begrip wanneer het gaat om de zorg voor ouderen met dementie. Onze categorie "Boeken en Spellen over Dementie" biedt daarom een zorgvuldig geselecteerde reeks van educatieve en interactieve producten die speciaal zijn ontworpen om zowel verzorgers als ouderen te ondersteunen in deze uitdagende situatie. De boeken in deze categorie bevatten waardevolle inzichten en praktische adviezen van deskundigen op het gebied van dementiezorg. Ze zijn een essentiële bron voor familieleden, zorgverleners en professionals die streven naar een beter begrip en effectievere ondersteuning van mensen met dementie. Deze boeken bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische tips en strategieën die direct toegepast kunnen worden in de dagelijkse zorg. Naast boeken bieden we ook een scala aan spellen die speciaal zijn ontwikkeld voor ouderen met dementie. Deze spellen zijn niet alleen vermakelijk, maar stimuleren ook het geheugen, de communicatievaardigheden en de sociale interactie van ouderen. Ze zijn ontworpen om een positieve impact te hebben op het welzijn en de levenskwaliteit van mensen met dementie, terwijl ze tegelijkertijd plezier en ontspanning bieden. Door deze boeken en spellen te integreren in de dagelijkse routine van ouderen met dementie, kunnen we helpen om hun leven verrijken en hen de waardigheid en respect bieden die ze verdienen. Bezoek onze webwinkel op SpelPlus.nl om ons volledige assortiment te ontdekken en de perfecte producten te vinden die aansluiten bij uw behoeften.