speciaal voor de zorg

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren
speciaal voor de zorg

In onze categorie ‘Producten speciaal voor de zorg’ vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van senioren in verzorgingstehuizen en dagbestedingscentra.

Elk product is met zorg geselecteerd om niet alleen vermaak te bieden, maar ook om cognitieve vaardigheden, fysieke beweging en sociale interactie te stimuleren. Van bordspellen die herinneringen oproepen tot tactiele puzzels die motorische vaardigheden verbeteren, onze producten zijn meer dan alleen bezigheden - ze zijn een brug naar activering en welzijn.

Activiteitenbegeleiders zijn dol op onze producten vanwege hun bewezen effectiviteit bij het bevorderen van het welzijn van ouderen. Van eenvoudig te spelen gezelschapsspellen tot uitdagende puzzels en creatieve knutselsets, onze bestsellers bieden voor ieder wat wils en maken van elke activiteit een succes. Lees ook de uitkomsten van onze enquete over het nut van spellen in de zorg voor ouderen, zorgmedewerkers zijn unaniem enthousiast!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 115

per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 115

per pagina
Pagina

Ontdek hoe onze spellen en activiteiten het verschil kunnen maken in de dagelijkse zorg voor ouderen. Ze zijn perfect voor gebruik door mantelzorgers, zorgprofessionals en familieleden die streven naar een liefdevolle, stimulerende omgeving voor hun dierbare ouderen. Laat Spelplus uw partner zijn in het brengen van vreugde en betekenisvolle momenten in de wereld van ouderenzorg.