puzzelmatten en puzzelborden

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

De functie van puzzelmatten is eenvoudig maar doeltreffend. Ze bieden een handige manier om een onvoltooide puzzel veilig op te bergen en later weer tevoorschijn te halen. Dit is met name waardevol voor ouderen, omdat ze de tijd kunnen nemen om aan hun puzzels te werken zonder zich zorgen te maken over ruimtegebrek of verlies van stukjes.

Puzzelmatten zijn meestal voorzien van een zachte, antislipoppervlakte waarop puzzelstukjes gemakkelijk kunnen worden geplaatst en verplaatst. Wanneer ouderen willen stoppen met puzzelen, kunnen ze eenvoudig de mat oprollen of vouwen om hun voortgang te behouden. Dit beschermt niet alleen de puzzel, maar maakt het ook mogelijk om de puzzel gemakkelijk op te bergen, bijvoorbeeld onder een bed of in een kast.

Eenmaal klaar om weer te puzzelen, kunnen ouderen de puzzelmat gewoon ontvouwen of uitrollen, en hun werk hervatten vanaf het punt waar ze gebleven waren. Dit bespaart tijd en moeite, terwijl het plezier en de uitdaging van de puzzel behouden blijven.

Puzzelmatten zijn handige metgezellen voor ouderen die graag puzzels leggen. Ze bieden een praktische manier om puzzels op te slaan en te organiseren, waardoor het puzzelplezier toegankelijker en aangenamer wordt.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Puzzelbord
  Puzzelbord
  41,95 € 34,67 €
 2. Op verlanglijst
  Puzzel mat
  Puzzel mat
  17,95 € 14,83 €
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Spellen voor ouderen: product categorieën

Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.