klankschalen en klokken

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Het gebruik van klankschalen in de zorg voor ouderen heeft meerdere voordelen. De zachte, melodieuze klanken kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst, het bevorderen van een diepe ontspanning, en het verbeteren van de algehele stemming. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor gebruik in verzorgingstehuizen, dagbestedingscentra, of zelfs thuis.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Klankschalen zijn een fascinerende toevoeging aan de wereld van ontspanning en welzijn voor ouderen, inclusief die met dementie. Deze exotische instrumenten, bekend om hun rustgevende en harmonieuze tonen, bieden een unieke sensorische ervaring die zowel kalmerend als stimulerend kan zijn.

Bij SpelPlus bieden we een selectie van hoogwaardige klankschalen, speciaal geselecteerd voor hun therapeutische eigenschappen. Deze instrumenten zijn niet alleen heilzaam voor het welzijn van ouderen, maar ze zijn ook gemakkelijk te bespelen, waardoor ouderen actief kunnen deelnemen aan het maken van muziek.

Verken onze collectie van klankschalen en ontdek hoe deze bijzondere instrumenten een positieve invloed kunnen hebben op het leven van ouderen.