illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Betalen

Betalen

Kan ik achteraf betalen?
Bent u een zorginstelling, dan kunt u eenvoudig op rekening bestellen. Op de pagina van afrekenen vragen wij hoe u wenst af te rekenen. Hier kunt u aangeven dat u op factuur wenst te betalen. Het is niet nodig om een account aan te maken. Consumenten betalen gemakkelijk hun bestelling via de beschikbare betaalmethoden.

Zijn de prijzen incl. btw?
Bij de artikelen worden de prijzen incl. en excl. btw weergegeven.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Het is mogelijk om te betalen met:

iDEAL (ABN Amro, ASN bank, bunq, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers)
Mastercard
VISA
American Express
PayPal
Mister Cash
Giropay
Mybank

Het is helaas niet mogelijk om met cadeaukaarten, bitcoins of in termijnen te betalen.

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Betaal ik verzendkosten? Leveren jullie ook in het buitenland?
De verzendkosten per artikel kunnen verschillen. Voor de meeste artikelen berekenen wij € 7,50 per bestelling. Er zijn artikelen die een grotere afmeting hebben, daar geldt een tarief voor verzenden van € 22,50. Wij leveren ook naar andere landen in de EU. Voor informatie over de verzendkosten naar het buitenland, kies je het gewenste land van bezorging in je winkelwagen. De verzendkosten zijn dan direct zichtbaar.