illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Mobisit

Zit u ook te veel en beweegt u te weinig? Dan is de Mobisit de ideale oplossing!

De Mobisit is een compact trainings- en therapieapparaat dat met lichte kantelbewegingen uw lichaam activeert. Terwijl u zit, doet de Mobisit zijn werk. Bewegingsoefeningen speciaal voor ouderen. Comfortabel, voorzichtig en zonder inspanning!

Beeld

Ontspanning door inspanning

De kantelbewegingen van dit geavanceerde apparaat mobiliseren vrijwel het hele lichaam. De trillingen stimuleren niet alleen de beenspieren, maar werken dankzij speciale oefeningen door tot het bovenlichaam. Plaats uw voeten op de plateau?s en de beweging gaat vanzelf. Het geeft u een volledig gevoel van ontspanning.

Training

Met de Mobisit traint u waar en wanneer u maar wilt. Het apparaat is klein en licht en gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de zachte en natuurlijke bewegingen kunt u het apparaat voor onbepaalde tijd gebruiken. De snelheid is in te stellen van een zeer laag tot een hoog tempo. Juist voor senioren is een dagelijkse training met de Mobisit een ideale vorm van beweging!

Eindelijk heb ik weer gevoel in mijn benen gekregen. Ze voelen weer lekker warm aan. En dat met twintig minuten per dag op de Mobisit. Ik wil hem niet meer kwijt.”

(Mevrouw Van Winden, Zoetermeer)

“Ik had vaak last van zware benen en het vasthouden van water in de benen. Ik gebruik de Mobisit dagelijks een half uur en ik voel me weer erg goed.”

(Albert O.)

Verbeter de bloedcirculatie

Traint u met de Mobisit, dan activeert u uw spieren, stimuleert u de stofwisseling en verbetert u de bloedcirculatie. Slechts met een paar minuten per dag bevordert u uw welzijn en uw kwaliteit van leven. Met tien tot vijftien minuten per dag boekt u al opmerkelijke resultaten. Slaapproblemen of stress verdwijnen en de genezing na een operatie wordt versneld. Ook leeftijd-gerelateerde klachten, zoals verstijfde spieren bij ouderen, verminderen door de Mobisit dagelijks te gebruiken.

Een 91-jarige patiënt van mij werd getroffen door open benen en er was geen zicht op genezing. Ik gaf de Mobisit om de bloedtoevoer te bevorderen. Na drie maanden is de wond bijna helemaal verdwenen. Verbazingwekkend!

(Bernd F., fysiotherapeut)

Beeld

Mijn vader heeft reuma met oedeem en pijn in zijn voeten en benen. Hij gebruikt de Mobisit meerdere keren per dag, want het is het enige dat hem verlichting brengt. Een geweldig apparaat!

(Karin H., fysiotherapeut)

Ook de bekende sportwetenschaper Dr Simon von Stengel adviseert het gebruik van de Mobisit: “Uit een vergelijk van 18 wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat mensen die veel zitten een dubbel zo hoog risico lopen op diabetes en hartziekten en hun levensverwachting duidelijk minder is dan mensen die minder dan drie uur per dag zitten. (...) De Mobisit zorgt voor behoud van mobiliteit en heeft een positieve invloed op de bloedsomloop. De Mobisit is voor iedereen een goede manier om in beweging te blijven en bij uitstek goed voor mensen met een gewrichtsaandoening of een veneuze ziekte.”

Gemak

Er zijn drie manieren om de Mobisit te bedienen. U kunt de Mobisit direct op het apparaat, via een optionele afstandsbediening en via de gratis Mobisit app op uw smartphone of tablet bedienen.

Bestelinformatie

Afm: 32 x 33,5 x 9 cm - Frequentiebereik: 1-12 Herz. - Max. belastbaar: 25 kg. - Elektriciteit: 100-240 volt AC; 50/60 Hz; 1.4 A - gewicht: ca. 5 kg. - Made in Germany - kleur: rood, groen of grijs

Artikelnr. (rood) A00620
Artikelnr. (groen) A00625
Artikelnr. (grijs) A00626
Bedrag (excl. 21% btw) € 652,89

Afstandbediening - Artikelnr. A00627
Bedrag (excl. 21% btw) € 49,17

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare Mobisit - producten.

Neem voor meer informatie contact op met SpelPlus: (020) 823 12 56 of sales@spelplus.nl.

Informeer naar de mogelijkheden voor het krijgen van een vrijblijvende demonstratie, bij u op locatie.