illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Verzenden

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bijna alle artikelen leveren wij uit voorraad. Als wij een bestelling van u ontvangen gaan wij direct voor u aan de slag. Bestellingen die voor 16:00 uur bij ons binnenkomen, worden binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd. Enkele, meestal grote artikelen, leveren wij direct vanaf onze leverancier. Houdt u in dat geval rekening met enkele dagen extra levertijd. Neemt u gerust contact met ons op, voor exacte levertijden.

Kan mijn bestelling in het weekend bezorgd worden?
Nee, onze bezorgpartner bezorgt alleen van maandag t/m vrijdag. Bent u onverhoopt niet thuis? Geen probleem, de bezorger zal altijd proberen om uw bestelling bij de buren af te geven.

Wie bezorgd mijn bestelling?
Vrijwel alle bestellingen worden door DPD bij u afgeleverd.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Een dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst zal DPD het pakket bij ons ophalen. Zodra het pakket is opgehaald ontvangt u van DPD een e-mail. Via deze mail kunt u uw pakket volgen, tot aan het moment dat het pakket bij u wordt afgeleverd.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Voor Nederland en België rekenen wij standaard € 7,50 aan verzendkosten. Ongeacht het aantal artikelen. Uitzonderingen zijn artikelen met een afmeting langer dan 1,1 meter. Daarvoor berekenen wij een bedrag van € 22,50 aan verzendkosten. Wilt u weten hoeveel verzendkosten u moet betalen? Bekijk uw winkelmandje, daar worden de verzendkosten voor uw bestelling weergegeven.

Kan ik retourneren?
Wij doen er alles aan om u goed te informeren, zodat u een juiste keuze kunt maken. Natuurlijk kan een artikel anders zijn, dan dat u zich had voorgesteld. Geen probleem. Stuurt u uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour naar SpelPlus, Visseringweg 32, 1112 AS Diemen. Stuur een kopie van uw bestelling, pakbon of factuur mee. Zodra het artikel in correcte staat bij ons is ontvangen, sturen wij u een credit nota, en verrekenen wij dit met u.

Kan ik een artikel bij u ophalen?
U vindt het prettig om zelf een artikel bij ons op te halen. Dat kan! U kunt een artikel bij ons in het magazijn ophalen. Dat kan alleen na het maken van een afspraak. Neem contact met ons op, en we kunnen met u een afspraak maken. Het adres van ons magazijn is: SpelPlus, Visseringweg 32, 1112 AS Diemen. Als u de bestelling bij ons ophaalt betaalt u geen verzendkosten.

Leveren jullie ook aan het buitenland?
Ja, er zijn landen buiten Nederland en België aan wie wij ook leveren. Bij het afrekenen van uw bestelling vindt u het bedrag van verzenden terug. Staat het gewenste land van afleveren er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.