illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Ontdek de Dag Klok Hub: een dagelijkse vriend voor mensen met dementie

Het is een zonnige dag als mevrouw Jansen ontwaakt, ze kijkt naar haar Dak Klok en ziet dat het tijd is voor de ontbijt, maar dat ze daarna voor een gezellig bezoekje aan mevrouw Harmsen voor thee en een wandeling in de tuin. Dit kleine moment van herkenning geeft haar een glimlach en de zekerheid en structuur die ze nodig heeft in haar leven met dementie. Zo'n eenvoudige, maar prachtige routine is mogelijk gemaakt door de Dag Klok Hub™, een toestel dat speciaal ontworpen is om mensen zoals mevrouw Jansen te ondersteunen.

De Dag Klok Hub™ is een hartverwarmend voorbeeld van hoe technologie kan helpen om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan. Met een vriendelijke interface en een aanpasbare lijst van dagelijkse taken, biedt het een steuntje in de rug voor het uitvoeren van dagelijkse routines. Het scherm, met zijn hoge contrast en helderheid, is zacht voor de ogen en de automatische dimfunctie zorgt voor comfort op elk moment van de dag.

Dementieklok: de Dag Klok / Day Clock - Hub
Dementieklok: de Dag Klok / Day Clock - Hub
€ 199,95 € 165,25
Dag Klok - Connect
Dag Klok - Connect
€ 119,95 € 99,13

Deze Hub is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw huis met zijn volwassen uitstraling en lichte retro-touch. Het is ontworpen om in elk interieur te passen, en wordt al snel een onmisbaar onderdeel van uw leven. De instelbare waarschuwingen herinneren u eraan om gezond te blijven leven, en dankzij de koppeling met de Dag Klok Connect™ mist u nooit een belangrijke herinnering, waar u ook bent in huis.

Elke dag brengt de Dag Klok Hub™ een glimlach op het gezicht van mensen zoals mevrouw Jansen, door hen te helpen onthouden, georganiseerd te blijven, en vooral door hen een gevoel van controle en onafhankelijkheid te geven. Het is een product dat liefde en aandacht uitstraalt, en een dagelijkse metgezel wordt voor wie het gebruikt. Ontdek zelf hoe de Dag Klok Hub™ uw leven en dat van uw dierbaren kan verrijken.

Kalender De vier jaargetijden
Kalender De vier jaargetijden
€ 52,90 € 43,72
Realiteits Oriëntatie Training Bord (ROT)
Realiteits Oriëntatie Training Bord (ROT)
€ 275,00 € 227,27
Anneke van der Plaats - & Dick Kits: De dag door met dementie
Anneke van der Plaats - & Dick Kits: De dag door met dementie
€ 26,50 € 24,31
Niet op voorraad
Kalender creatief
Kalender creatief
€ 68,00 € 56,20

Meer begrijpen van dementie, deze innovatieve producten helpen u als mantelzorger

  • Het Spel van de verbeelding nodigt uit tot een nieuwe vorm van communicatie, gericht op emotie, het zintuiglijke en het onbewuste. Het spel is toepasbaar in de context van dementie maar ook ver daarbuiten. Aan de hand van kaarten met heldere beelden leren mensen met dementie en hun omgeving om hun verbeelding te gebruiken en samen nieuwe verhalen te vertellen. Een spel voor mensen met dementie in een verbeeldingsvolle spelvorm.

  • Angèle heeft U nodig! stimuleert tot het uitwisselen van gedachten rond alle uitdagingen die we tegenkomen bij het omgaan met personen met dementie. Aan de hand van ontmoetingskaarten, situatiekaarten, belevings- en kenniskaarten laat het bordspel u de frustraties en de weerstand beleven zoals personen met dementie dit kunnen beleven. Het daagt de spelers uit om deze emoties en reacties te leren kennen als normale menselijke reacties.

  • Het Dementie Stellingen Spel is ontwikkeld voor zorg- en welzijnsprofessionals en studenten die werken met mensen met dementie. Zoals: verzorgenden, activiteitenbegeleiders, (wijk)verpleegkundigen, casemanagers dementie, praktijkondersteuners, ouderenadviseurs en mantelzorgmakelaars.

  • Dementie Goed Uitgelegd is een kaartenset met antwoorden op veel gestelde vragen. De kaartenset is ontwikkeld voor mensen met dementie en hun naasten. Het kan zijn dat iemand in je familie dementie heeft. Je zult merken dat dit een makkelijke manier is om met elkaar in gesprek te gaan. Je kunt veel van elkaar leren!

Om meer te begrijpen hoe u uw naaste met dementie het beste kan helpen lees ook de pagina's over Belevingsgerichte zorg en de Brein Omgeving Methodiek (BOM) van dr Anneke van der Plaats.

Het Spel van de Verbeelding
Het Spel van de Verbeelding
€ 27,95 € 23,10
Angèle heeft U nodig!
Angèle heeft U nodig!
€ 74,95 € 61,94
Het Dementie Stellingen Spel
Het Dementie Stellingen Spel
€ 24,50 € 20,25
Dementie Goed Uitgelegd
Dementie Goed Uitgelegd
€ 24,50 € 20,25