vragenderwijs themaspellen

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

De Vragenderwijs Thema-Categorie omvat drie boeiende spellen, elk ontworpen om geheugen, kennis en sociale interactie te stimuleren door middel van thematische en meeslepende vraagstellingen. Deze spellen zijn:

 1. Vragenderwijs Holland: Dit spel duikt in het rijke culturele erfgoed van Nederland door middel van 150 spelkaarten met vragen en tekeningen gericht op Eten & Drinken, Gewoonten & Gebruiken, en Plekken & Plaatsen. De vernieuwde kaarten, nu groter en gedetailleerder, stellen deelnemers in staat dieper in te gaan op elk onderwerp. De kaarten zijn ontworpen om zowel deelnemers met geheugenproblemen te activeren als levendige gesprekken en herinneringen op te roepen.

 2. Vragenderwijs Seizoenenspel: Geïnspireerd door de vier seizoenen, biedt dit spel een collectie van 160 spelkaarten die elk seizoen belichten met zijn unieke ervaringen en herinneringen. De spelkaarten bevatten foto’s en vragen die variëren in moeilijkheidsgraad, waardoor spelleiders kunnen differentiëren naar het niveau van de spelers, en zo een rijke bron van gesprekken en herinneringen creëren.

 3. Vragenderwijs Veel te Vertellen: Dit spel bevat 300 vragen, verdeeld over vijf kleurcategorieën die elk een ander onderwerp aanduiden. Deelnemers gebruiken een kleurendobbelsteen om te beslissen welke vragen zij beantwoorden, wat zorgt voor een dynamische en interactieve ervaring die de persoonlijke verhalen van spelers naar voren brengt.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Vragenderwijs Seizoenenspel
  Vragenderwijs Seizoenenspel
  107,00 € 88,43 €
 2. Op verlanglijst
  Ik Kies Mijn Eten
  Ik Kies Mijn Eten
  97,00 € 80,17 €

 3. Op verlanglijst
  Ik Kies Mijn Eten - Deel 2
  Ik Kies Mijn Eten - Deel 2
  97,00 € 80,17 €
 4. Op verlanglijst
  Veel te vertellen
  Veel te vertellen
  89,00 € 73,55 €
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Spellen voor ouderen: product categorieën

Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.