radio's en muziekspelers

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Onze radio's en muziekspelers zijn ontworpen om gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken te zijn. Grote knoppen, duidelijke displays en een intuïtieve gebruikersinterface maken het voor oudere gebruikers makkelijker om hun favoriete muziek of radiostations te vinden en af te spelen. Deze kenmerken dragen bij aan het bevorderen van een gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Radio dementie - SpelPlus
  DAB Radio en Muziekspeler
  139,00 € 114,88 €
  Niet op voorraad
 2. Op verlanglijst
  OER Muziekspeler
  OER Muziekspeler
  159,00 € 131,40 €

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Muziek heeft een bewezen positieve invloed op het welzijn van ouderen. Het kan herinneringen oproepen, de stemming verbeteren en een ontspannende werking hebben. Onze radio's en muziekspelers stellen senioren in staat om van deze voordelen te genieten door hen eenvoudige toegang tot hun favoriete muziek te bieden, of het nu gaat om klassieke melodieën, volksmuziek of de hits van hun jeugd.

Ontdek onze selectie van radio's en muziekspelers bij SpelPlus en breng muziek in het leven van senioren. Elk apparaat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort voor oudere mensen.

Spellen voor ouderen: product categorieën

Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.